Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sesongens jakker

Del:

Vårens utvalgte favoritter til herre

Vårens jakker til herre består av et bredt utvalg jakker i meget god kvalitet. Oppdaterte dunjakker i friske farger, og softshelljakker med sporty look. Jean Paul har et stort utvalg tidløse og essensielle jakker som kan brukes til flere anledninger.

Sesongens favoritter

Varierte og allsidige jakker til herre

1

Classic

Antibes jakke er en teknisk og klassisk jakke av høy kvalitet. To-lagsjakken er vind- og vanntett med teipede søyler og refleksdetaljer, noe som gjør at den passer godt til flere årstider.

Antibes jakke
2

Comfortable

Serrat jakke er en anvendelig overgangsjakke med gode varmeegenskaper og god passform. Jakken er lett vannavisende og har Thermore padding som gjør den lun og lett. Den perfekte jakken for denne sesongen.

Serrat jakke
3

Fresh

Defago dunjakke er en sporty lettvektsjakke med frisk farge og fine detaljer. Jakken er fremstilt i et vindtett ripstop materiale og er lett vannavstøtende noe som gjør at den passer fint gjennom flere sesonger.

Defago jakke
4

Sporty

Mike softshelljakke er en funksjonell vårjakke med god isolasjon. Jakken er vindtett og lun med laminert fleecefôr på innsiden. En klassisk jakke med praktiske detaljer som justerbar hette og borrelås på ermene.

Mike jakke
Shop jakker

Sesongens jakker til herre

EM6 EM6
Salg
S M L XL XXL

Stream Jakke JP52

999,- før 1 999,-
Serrat Jakke EM6 Serrat Jakke EM6
Salg
S M L XL XXL XXXL

Serrat Jakke Jean Paul

1 249,- før 2 499,-