Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sesongens jakker

Sesongens utvalgte favoritter til herre

Sesongens jakker til herre består av et bredt utvalg jakker i meget god kvalitet. Oppdaterte dunjakker i friske farger, og softshelljakker med sporty finish. Jean Paul har et stort utvalg tidløse og essensielle jakker som kan brukes til flere anledninger.

Sesongens favoritter

Varierte og allsidige jakker til herre

Light­weight

Megève

En meget lett og behagelig dunjakke som varmer på kjølige dager. Elastisk lycrabånd gir myke og komfortable avslutninger mot håndledd og rundt hetten. Hetten er lun og varm, samtidig som den er lett og luftig.

Megève
Megève lightweightjakke
Softshell

Xe

2-lags sporty allroundjakke i vevet, myk twillkvalitet. Jakken har et varmeisolerende og komfortabelt fleecemateriale innvendig. Perfekt fritidsjakke i vannavstøtende og vindtett stoff som kan brukes gjennom hele sesongen.

Xe
Xe softshelljakke
Fritids­jakke

Vallee

Dette er et perfekt valg for deg som ønsker en klassisk jakke som egner seg lik godt til bybruk som til tur. Jakken er laget i et vannavstøtende og pustende materiale, noe som gjør at den passer fint gjennom flere sesonger.

Vallee
Vallee fritidsjakke
Frakk

Napoleon

Klassisk kort frakk i myk og lett ullblanding. Frakken er vattert med quiltet fôr og lekker oransje kontrastdetalj under kragen. En klassisk frakk som passer perfekt til flere anledninger.

Napoleon
Napoleon frakk
Skalljakke

Sydney

Sidney jakke er en lett og komfortabel teknisk jakke. Skalljakken puster og er vinn- og vanntett med heltapede sømmer.

Sydney
Sydney skalljakke
Shop jakker

Sesongens jakker til herre