Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Akkurat nå FRI FRAKT! Levering rett hjem

Teknisk Jakkehøst

Velg riktig jakke til høst- og vintersesongen! Vi viser deg hvilke høst-og vinterjakker vi ønsker å investere i denne sesongen så du kan ta riktig beslutning.

– Trendmessig ser vi at det går i to retninger denne sesongen: det enkle, cleane uttrykket, og de mer volumiøse dunjakkene. Nytt i år er at vi ser mer av ullstoffer og blankere nylonstoffer, sier Jean Pauls seniordesigner Janne Holten Wennberg.

Varm og Sporty

Sylvestre

Dunjakke

Varm, vindtett og vannavstøtende dunjakke med god pusteevne. Klassiske ton-i-ton detaljer gir et urbant uttrykk. Jakken lukkes i front med glidelås og knapper, og har ekstra høy krage med en moderne og justerbar hette. Jakken har splitter bak med glidelås, to frontlommer med fleecefôr og glidelåslukning, samt to innerlommer. – Dette er en myk og god allroundjakke som du kan bruke både på jobb og i skibakken, sier Wennberg. Kommer i to ulike farger. Teknisk info: 80/20 andedun, vannsøyle 5000 mm, pusteevne 5000 mvp.
Dunjakke
Sylvestre dunjakke

Varm og Robust

Vancouver

Dunparkas

God og varm dunparkas med rett fasong og sporty detaljer. Dunjakken er vindtett og vannavstøtende med teipede sømmer. Jakken har avtagbar hette med flanellfôr og myk fuskepels i kragen for komfort. Den klassiske parkasen har fine detaljer, samt splitter i sidene med glidelås og meshfôr. Ermet er justerbart og har praktiske lommer og refleksdetaljer. – Dette er den varmeste jakken vi har. Den er ekstra god til kalde vinterdager, har et sporty uttrykk og tar seg samtidig bra ut når du skal på jobb. Denne jakken holder deg varm selv om du bare har en enkel skjorte under. Kommer i to ulike farger. Teknisk info: vannsøyle 3000 mm, pusteevne 3000 mvp, 80/20 andedun, dunspenst 550cuin.
Dunparkas
Vancouver dunparkas

Urban og Allsidig

Ombre

Parkas

Komfortabel og teknisk parkas med god isolering. Jakken er vindtett, vannavstøtende med teipede sømmer, og fast regulerbar hette. Parkasen har fine detaljer som innerlomme med glidelås, ribbestrikket mansjett og refleksdetaljer på hetten. Vevet logobadge på overarm. – Dette er vår klassiske og bestselgende parkas. Den passer både til jobb og fritid, og er et sikkert og godt valg. Kommer i tre ulike farger. Teknisk info: vannsøyle 5000 mm, pusteevne 5000 mvp.
Parkas
Ombre parkas

Sporty Allværs

Sydney

Regnjakke

Varm og teknisk allværsjakke med fast regulerbar hette og sporty detaljer. Jakken puster godt og er både vind- og vanntett med teipede sømmer. Overgangsjakken lukkes med glidelås, har justerbar stropp på ermet og nederst, og har tre frontlommer med glidelås. Diskret refleks på bryst, hette og overarm. – Denne jakken har et mer sporty uttrykk, og er den perfekte fritidsjakken som du kan bruke til det aller meste. Kommer i fire ulike farger. Teknisk info: vannsøyle 10 000 mm, pusteevne 10 000 mvp.
Regnjakke
Sydney Regnjakke

Teknisk Frakk

Roch

Regnfrakk

Urban og teknisk fritidsjakke med fast regulerbar hette og god lengde. Allværsjakken er i eksklusivt ripstop-materiale og er lett vattert, vindtett, vanntett, pustende og har tapede sømmer. Den lette og komfortable overgangsparkasen lukkes med glidelås og knapper, og har myk fleece i kragen. Jakken har tre gode frontlommer med glidelås, tre innerlommer og mulighet for justering nederst, på ermet og i livet. Diskrete refleksdetaljer og logobadge i gummi. – Denne jakken er noe lengre enn de andre, og er en av våre mest tekniske jakker. Selv om den er lang, er den lett og behagelig å ha på seg, og er fin å bruke tidlig på høsten, sier Wennberg. Kommer i to ulike farger. Teknisk info: vannsøyle 10 000 mm, pusteevne 10 000 mvp.
Regnfrakk
Sydney skalljakke
Shop jakker

Sesongens jakker til herre