Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

4. GRUNNER TIL Å ELSKE LIN

Hvorfor skal du investere i lin? 

Lin er det ultimate materialet for varme dager. Det er en pustende og sval kvalitet, som er perfekt om sommeren. Årets linkolleksjon består av linbukser og linbluser i fine snitt, designet i delikate, duse fargetoner. 

Det er mange grunner til å velge lin denne sommeren, og her gir vi deg de 4 beste grunnene!

1.

For miljøet

Lin er utvilsomt et av de mest bærekraftige tekstilene som finnes. Det er både fullstendig nedbrytbart og resirkulerbart. Det er også det eldste tekstilet vi kjenner til i verden. Investerer du i lin gjør du både et godt valg for miljøet og får et plagg i garderoben du kan bruke i en årrekke.

2.

TIL DE VARME DAGENE

Vet du hvorfor lin oppleves kjølende på varme dager? Det er fordi lin absorberer fuktighet. Et linplagg kan absorbere opptil 20% av egen vekt mens stoffet fortsatt oppleves tørt å ta på. Det er en egenskap gull verdt om sommeren. Dette er en god grunn til å velge lin når gradene kryper oppover.

Min alt-tekst
3.

for komfort

Når sommerferien kommer, er det komfort vi er ute etter! Lin er et tekstil som både puster godt og som oppleves svalt og behagelig mot kroppen. Velger du lin er du sikret plagg som er behagelige å bruke hele sommeren gjennom.

Min alt-tekst
4.

et trendy valg

I år fikk lin virkelig skinne på catwalken til de store motehusene. Velger du lin er du både miljøbevisst og trendy. Velg en skjorte eller kjole i et sommerlig blomstermønster eller en ensfarget variant i hvitt, blått eller rosa. 

Lin bukse dame

Årets linkolleksjon Utvalgte favoritter

Sjekk ut sesongens kjoler her