Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Klar for påskeferie

Del:

Nå nærmer påsken seg og de fleste reiser på en ferietur. Om du skal på den tradisjonelle hytteturen, eller velger å ta en ferie i en storby, har Jean Paul de essensielle plaggene slik at du kan både holde stilen- og varmen denne ferien.

Fjellturen

Er det hyttetur som gjelder denne påsken innebærer det ofte skiturer, afterski og late kvelder foran peisen. Her lønner det seg å ta med gode ytterjakker som beskytter mot vær og vind, samt avslappede klassiske klær som passer like fint på afterski som i sofaen. Jean Paul har et stort utvalg jakker med god kvalitet som passer til alle anledninger. På afterski er det ofte en sporty look som gjelder. Gå for en enkel sweat kombinert med myke, behagelige bukser som også fint kan brukes resten av ferien.

Storbyferien

Er det storbyferien som lokker mest denne påsken er det lurt å pakke kofferten med nøkkelplagg som passer til flere anledninger. Jean Paul har de essensielle plaggene det er verdt å investere i, og som vil gjøre pakkingen lekende lett. Ta med et par behagelige sko og tenk lag på lag. Har du en enkel skjorte, klassiske jeans og en allsidig jakke, kan du enkelt style det opp eller ned for å passe til shoppingturen, sightseeing eller middagen på kvelden.

 Antrekk herre påskeferie

Et utvalg plagg til påsketuren for herre.

Jules sweat pant 899,- / Luie collegegenser 899,- / Marcel jakke 2499,- / Althea sneakers 599,-

 

 

Påsketur antrekk dame

Et utvalg plagg til påsketuren for dame.

Cellesse jakke 1999,- / Suzy dunjakke 1999,- / Trinette trenchcoat 1999,- / Verity collegegenser 899,- / Courant sneakers 599,-

Shop stilen

Påsketur på fjellet for herre

Shop stilen

Påsketur på fjellet for dame

Shop stilen

Storbyferie for herre

Shop stilen

Storbyferie for dame