Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Akkurat nå FRI FRAKT! Levering rett hjem

Martine viser plagget som forebygger kleskriser

– Denne buksa gjør at jeg kommer meg raskt ut av døra.

Ved å veksle mellom ulike sko og øredobber har Martine (29) funnet en bukse hun nærmest kan bo i.

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Hvordan planlegger du et antrekk?

– Jeg finner som regel ut hva jeg skal ha på meg først når jeg står foran skapet om morgenen. Hva jeg ender opp med avhenger mest av anledning – om jeg for eksempel skal i et møte på jobb som krever en viss kleskode. Ellers baserer jeg valget på hva jeg føler for å ha på meg. Og så prøver jeg å ikke bruke så lang tid.

Hvilket plagg ender du oftest opp med?

– En svart ankellang jeans med høyt liv, som jeg gjerne kombinerer med en hvit t-skjorte. Det er en klassisk kombinasjon som passer til det meste, og som dessuten er veldig enkel å pynte opp eller tone ned.

Foto: Jonathan Vivaas Kise

– Jeg har sikkert åtte highwaist-jeans i skapet i ulike farger, og de fleste av dem har jeg kjøpt brukt, forteller Martine. Her iført favoritten: En svart, ankellang jeans som hun bruker til alle anledninger.

Forsto du hvor essensiell buksa kom til å bli da du kjøpte den?

– Ja, eller, jeg kjøpte den først og fremst fordi jeg trengte en klassisk bukse jeg kunne bruke på jobb, men jeg har endt med å bruke den veldig mye ellers også. Jeg har faktisk brukt den så mye at fargen begynte å falme, så nå har jeg akkurat farget den med tekstilfarge i vaskemaskinen. Det er forøvrig et godt tips: Farg svarte bomullsklær med tekstilfarge og blek hvite t-skjorter i klorin, så holder de seg fine lenger.  

Hvordan styler du buksa til ...

... hverdags? – Med en enkel t-skjorte, øreringer i gull og sneakers.

Foto: Jonathan Vivaas Kise

... fest? – Jeg pleier å gå for en enkel t-skjorte da også, men kjører i tillegg på med store øredobber, en fargerik veske og høye hæler.

... mer formelle anledninger? – Da setter jeg opp håret, har en tynn svart strømpebukse under, og kombinerer buksa med skoletter og en blazer.

Hvilke andre plagg er essensielle i din garderobe?

– Blazere i ulike varianter, hvite t-skjorter og svarte skjørt.

Hvilke plagg har du planer om å sikre deg i høst?

En svart ullkåpe, en oversized trenchcoat, nye skoletter og tynne ullgensere.

Har du noen tips til andre som ofte føler at de «ikke har noe å ha på seg»?

– Invester i klassiske, tidløse plagg i god kvalitet som du kan ha lenge – og så kan du heller være litt mer eksperimentell med tilbehøret. Det skal så lite til for å endre uttrykk på et klassisk antrekk. Så hvis du har et litt større utvalg av sko, smykker, vesker, neglelakker og hårstrikker, så kommer du veldig langt med bare noen få kvalitetsplagg i skapet.

Vil du også investere i en anvendelig highwaist-jeans?

SJEKK UT DISSE