Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

I fokus: Desire Dunkåpe

Del:

En av sesongens fineste jakker er dunkåpen Desire. En kvalitetsjakke med høy komfort og eksklusiv look, som dermed passer like godt til både jobb og fritid.

Kåpen er fyllt med 90 % dun av høyeste kvalitet, og vil garantert holde deg varm på kalde dager, samtidig som den føles superlett i bruk. Desire har også et godt og gjennomtenkt design med to lommer på hver side, som lukkes med enten knapp eller glidelås. 

Jakken har feminine bånddetaljer, som gjør at passformen gir en meget nett og flatterende figur. Ønsker du en enda smalere passform, er det mulighet for å justere midjen på innsiden av jakken.

Desire dunkåpe har også noen tilpasningsmuligheter slik at jakken kan passe de fleste anledninger. Den lune fuskepelsen på hetten er gjort avtagbar, om du ønsker en mindre pyntet jakke. Ønsker du en strammere look, kan hetten også fjernes helt. 

Modellen kommer i hele seks ulike farger, slik at du kan velge den fargen som passer deg best. Alle fargene er designet et glatt materiale, som gir et elegant og eksklusiv look.

Desire dunkåpe navy