Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Akkurat nå FRI FRAKT! Levering rett hjem

KLASSISKE PLAGG PÅ NYE MÅTER

Si «bonjour» til stilguiden Le Journal!

1.januar 2020 ble stilguiden Le Journal de Jean Paul lansert. Ambisjonen er å gi nye tips og antrekkskombinasjoner, hver dag.

– Hensikten er å inspirere til å sette sammen plagg du allerede har i skapet på nye måter, og på den måten redusere overforbruk.

Med en god basisgarderobe har man nemlig hundrevis av antrekkskombinasjoner, men man ser seg gjerne litt blind når man står foran garderobeskapet om morgenen, sier Lone Grimstvedt, kolleksjonssjef i Jean Paul.

Stjernestylist på laget

Antrekkene er det stylisten Karen Elieson som har satt sammen. Hun har kledd opp flere av landets største stjerner, blant annet Astrid S. Nå deler hun daglig stiltips med kvinner over hele landet. Rådene spenner bredt – alt fra tips til farge- og mønsterkombinasjoner, hvilke klesplagg du kan låne av kjæresten, til plagg du kan bruke på uventede måter. Rett og slett ting du kanskje ikke har tenkt på selv, som kan inspirere i hverdagen.

Vi har vel alle tenkt «i dag har jeg ingenting å ha på meg», og det er nettopp det vi vil vise at ikke stemmer. I alle fall ikke hver dag, sier Karen.

Del dine beste tips

Nå ønsker vi å se dine beste stiltips, bruk #lejournaldejeanpaul og tagg @jeanpaul_norge på Instagram for å få muligheten til at dine bilder blir frontet. Les betingelser og vilkår her.