Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Levering på døren! Handle for over 600,- og få fri frakt.

Vårmoten 2021: ALT OM VÅRENS TRENDER

Det nærmer det seg vår, sakte, men sikkert. Det blir lysere og mildere og snart tid for å finne frem kjolene, skjørtene, blusene og vårjakkene. Nedenfor finner du alt du trenger å vite om de viktigste trendene for denne sesongen.

Dette er plaggene du bør investere i denne sesongen!
Beige

I fokus

En av sesongens store trendfarger er beige. Gå for beige fra topp til tå med en beige trenchcoat, beige dressbukse og en beige strikkegenser, eller bryt opp i kombinasjon med andre farger som hvitt, blått, rødt og brunt. Beige er en tidløs farge og en klassiker du alltid kan ha i skapet!

I fokus
Alma dunjakke i beige
Cardigan

alt om klassikeren

Cardiganen er et sentralt plagg denne sesongen, og er perfekt å bruke gjennom hele året. Opplever du at blazeren gir et for formelt uttrykk, kan en lekker cardigan være et utmerket alternativ. Denne sesongen elsker vi både de store chunky og de korte i ribbestrikk.
Vi gleder oss til å kle oss i ulike mønster og fargekombinasjoner. Bruk cardiganen enten over en hvit skjorte, eller alene med et skjørt eller en jeans.

alt om klassikeren
Adele Cardigan
Kul i denim

til våren

Det er lite som slår et innspill av denim i et antrekk. En oppdatert jeans, en kul bøttehatt eller sesongens fineste dongeriskjorte, er både behagelig og kult – ja rett og slett det ultimate materialet for vår og sommer. 

til våren
Love bøttehatt
Sommer-kjoler

I fokus

Vi gleder oss til å ta i bruk sesongens fineste kjoler. I år er det fotside kjoler, korte a-formede kjoler og enkle minimalistiske kjoler som gjelder. De kan gjerne være i blomsterprint eller i enkle farger som hvitt, sort eller korall.

I fokus
Elle skjørt
Sporty Fritid

The Iconics

Joggebukse, tights og baggy collegegenser, er skikkelig 90-talls stil og hva vi vil gå med nå. Spesielt i disse Korona-tider hvor mange tilbringer mye av tiden hjemme.
Style joggebuksa med en kul collegegenser og høye hæler eller joggesko. Eller kombiner det sporty med det preppy - kombiner joggebuksen med dressjakka og en enkel t-skjorte.

The Iconics
Sidney joggebukse
Puffermer

Simple & Feminin

80-tallets puffermer er tilbake i fokus denne sesongen og et viktig trendelement til våren. Den feminine trenden kan enkelt kombineres med lys denim eller et skjørt. Match med klassiske sneakers eller trendy boots.

Simple & Feminin
Vada bluse
Garderobe klassikere

Classics

Fokuset på bærekraft og redusert forbruk er heldigvis økende og flere ønsker å investere i klassiske garderobefavoritter som varer. Skjorten, blazeren, chinosen, strikkegenseren og de perfekte ankelstøvlettene, er sentrale elementer i basisgarderoben.

Caroline Chino

.

Nyheter

Endelig går det mot mildere tider. Du finner garantert nye favoritter her