Gå til innhold

Finn den perfekte gaven

Julegavetips til han

Hos Jean Paul finner du stilbevisste gaver med god kvalitet. Dette er et utvalg av våre favoritter slik at du lett kan velge den perfekte julegaven til han.

Skjerf og hansker til kjølige vinterdager

Et mykt skjerf i ullblanding og gode, lune hansker i skinn er perfekt for å holde varmen på kalde dager. Vi har skjerf i flere farger slik at du lett kan finne den som passer han best.

Ullskjerf med ruter og skinnhansker

Dalsin skjerf 599,- / Bruno hansker 799,-

 

Komfortabel og avslappet

En god joggebukse er perfekt for mange late dager i juleferien eller til treningen. Kombinert med en myk strikkegenser får du det perfekte antrekket for en behagelig kveld.

Strikkegenser og joggebukse til herre

Albert ullgenser 1499,- / Visp joggebukse 699,-

 

 

Pysjsett til hyggelige kvelder

Et pysjsett i myk kvalitet er en gave alle blir glad for. Pysjen kommer i en pen gaveeske som gjør seg ekstra godt under juletreet. Perfekt for romjulskos!

Pysjsett i to deler

Luc  pysjamas 499,-

 

Morgenkåpe for late morgener

Hva med en myk og komfortabel morgenkåpe han kan få glede av hele året samtidig som den er fin å ha de dagene morgenene strekker seg ekstra langt i ferien.

 Morgenkåpe i bomull

Maurice badekåpe 1299,-

 

De klassiske sokkene

Man kan aldri gå feil med et par fine sokker. I dette settet får du fine klassiske par samlet i en pen gaveeske.

Sokker i gaveboks

Jean Paul sokker 4 pack 399,-

Julegaver til henne

Lurer du på hva du skal kjøp til henne i julegave i år? Vi har samlet noen av våre favoritter og gjør det enkelt for deg å finn en gave med kvalitet hun garantert blir fornøyd med.

Julegaver til han

Ser du etter stilsikre gaver med god kvalitet? Vi har samlet et utvalg av våre favoritter slik at du kan finne den perfekte julegaven til han.