Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Julegaver med en tvist

Her er 10 sikre gaver – med det lille ekstra

Synes du det er vanskelig å komme på gode gaveideer år etter år? Her har vi samlet litt inspirasjon slik at det blir litt lettere å finne originale gaver som garantert faller i smak.

 

1

Klassisk skjerf

Et stort, fluffy ullskjerf er den perfekte gaven til en søster, mor eller venninne, og i år bør du gå for en annen variant enn det samme gamle grå. Dette rosa skjerfet spriter opp den lange vinteren, og den luftige og myke ull-kvaliteten varmer skikkelig!

Klassisk skjerf
2

Veskeerstatning

Dette er den ultimate gaven til hun som alltid bærer med seg litt for mye i veska til og fra skole eller jobb. Denne sekken er mye mer behagelig å bære sakene sine i – og også bedre for ryggen. Dessuten er sekk trendy for tiden, og denne kommer i sesongens kuleste stoff: cordfløyel.

Veskeerstatning
Lilias ryggsekk
3

Hetere enn hansker

Til hun som alltid fryser på hendene, men som ikke vil la det gå på bekostning av stilen: Istedenfor å gi henne enda et par skinnhansker som egentlig ikke er varme nok, kan du gå for disse fine vottene i mykt geiteskinn.

Hetere enn hansker
Rosalie votter til dame
4

Mer enn bare en pysj

Pysjamasen er en klassiker under juletreet, og lite slår følelsen av å ta av seg finklærne og smette inn i den nye pysjen med en gang gjestene har dratt. Denne er et feminint alternativ til den vanlige flanell-varianten. Og selv om den er like myk og ledig som en pysj skal være, er den så fin at den trygt kan beholdes på langt utover formiddagen. Med en deilig cardigan over er hun klar for late dager i romjulen.

Mer enn bare en pysj
Pysj til dame
5

Komfortabel og elegant

Loungewear er veldig populært denne sesongen. Kosetøy trenger nemlig ikke å bety formløse joggebukser. Denne strikkede buksen av eksklusiv merinoull, er både varm, behagelig og skikkelig lekker! Perfekt gave til alle kvinner som liker å kle seg både fint og komfortabelt.

Komfortabel og elegant
Pirette merinobukse
6

Ultimat ullgenser

Ullgensere i god kvalitet får man rett og slett aldri nok av. Fargekombinasjonen i denne gjør at den skiller seg ut fra de ensfargede, og den er like fin til et skinnskjørt eller en olabukse som over en sommerkjole på kjølige vår- og sommerkvelder.

Ultimat ullgenser
Marcelle
7

Bytt til ullcaps

Hva med å gi en ullcaps i stedet for lue i år? Denne varmer topplokket, og ullstoffet gir capsen et eksklusivt preg – noe som gjør at den passer til mer enn bare fritidsgarderoben. Perfekt for alle menn som helst vil gå med caps hele året!

Bytt til ullcaps
Ribery caps
8

Hjemmespa

Mange gir bort gavekort på spa eller massasje, men hva med å gi mannen i ditt liv, faren eller broren din en liten dose luksus på hjemmebane? I denne lekre badekåpen i bomull vil han føle at han våkner på et luksuriøst spahotell hver eneste dag! Topper du gaven med noen deilige gode kroppspleieprodukter, blir den enda mer komplett.

Hjemmespa
Maurice morgenkåpe
9

Sokker som setter stilen

Sokker kan gjøre mer med et antrekk enn mange tror. Bytter du ut de klassiske svarte sokkene med disse mønstrede variantene, får han både chinosen, jeansen og dressbuksa til å se enda stiligere ut. Bonusen er dessuten at de er enkle å sortere ut etter vask.

Sokker som setter stilen
Jean Paul sokker til herre
10

Ny versjon av favorittskjorta

Denne ensfargede flanellskjorten er et spennende alternativ til den godt kjente rutete varianten. Skjorten er så behagelig at den kan brukes på hytta i ferien, men også så fin at den kan brukes på jobb. Denne grønnfargen er en sikker vinner.

Ny versjon av favorittskjorta
Skjorte til herre