Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Brandon Chino

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
999,-
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Stilren og sporty chinos med stikklommer foran og paspoilerte lommer bak. Buksen har kontrastdetaljer, lyse knapper og delikat fôr innvendig. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Kompakt og lett twill med god elastisitet. Vask: Lett vasket for en myk struktur med et rent uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 31/34. Les mer

Mer info

Mer info

Stilren og sporty chinos med stikklommer foran og paspoilerte lommer bak. Buksen har kontrastdetaljer, lyse knapper og delikat fôr innvendig. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Kompakt og lett twill med god elastisitet. Vask: Lett vasket for en myk struktur med et rent uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 31/34.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: ENB
Artikkelnummer: 7241739

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes separat

Frakt og retur

Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

 

Kundeomtaler