Gå til innhold

Arman Strikkegenser

Ensfarget bomullsgenser med rund hals og struktur i stoffet. Behandlet med fargestoff for et unikt utseende. Ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Logo venstre erme. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Patriot Blue Blå: Patriot Blue Grønn: Fairway Grønn: Fairway Rød: Amberglow Rød: Amberglow
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Ensfarget bomullsgenser med rund hals og struktur i stoffet. Behandlet med fargestoff for et unikt utseende. Ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Logo venstre erme. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: GON
  Artikkelnummer: 7231227

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.