Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Boat Hettegenser

Myk og behagelig hettegenser med justering på hette og logo i front. Genseren har ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
999,-
Velg størrelse:
 • Myk og behagelig hettegenser med justering på hette og logo i front. Genseren har ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7231520

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.