Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Fri frakt og gratis retur på ALLE ordre! 
Levering helt hjem

Gerard Stripet Genser

Finstrikket genser med melerte striper i delikate blåtoner. Genseren har rund hals, brodert logo på brystet, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
559,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • 100% bomull
 • Finstrikket genser med melerte striper i delikate blåtoner. Genseren har rund hals, brodert logo på brystet, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7243848

  Finvask maks 40º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.