Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Gilbert Genser

Strikket genser med striper. Smal ribbestrikket kant rundt halsringningen, vrangbord rundt armene og i nederkant. Liten ton i ton logo på brystet. Modellen er 190 cm høy og har på størrelse L. Mer

Velg farge
Rosa: Fig Rosa: Fig
1 299,-
Velg størrelse:
 • Strikket genser med striper. Smal ribbestrikket kant rundt halsringningen, vrangbord rundt armene og i nederkant. Liten ton i ton logo på brystet. Modellen er 190 cm høy og har på størrelse L.

  Materialer: 80% lammeull, 20% nylon
  Fargekode: MWN
  Artikkelnummer: 7234242

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.