Gå til innhold
JP52

Melville Zip Cardigan

Farge: Sky Captain
Før 1 999,- NÅ 1 399,-
Velg farge
Velg størrelse
 • Produktbeskrivelse

  Strikket hettegenser i merinoblanding med glidelås i front. Detaljer i vevet nylon og justerbar hette. Frontlommer og logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

 • Materialer: 45Cotton, 55WoolMerinoextrafine
  Artikkelnummer: 7229469
 • Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur / Tåler tørketrommel, maks 60 grader.

  55% merinoull og 45% bomull

 • Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen. Ved prøving av bade- og undertøy, vær vennlig å gjøre dette over ditt eget undertøy, og la hygieneremsen sitte på.