Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Mathis Collegegenser

Collegegenser med rund hals og grafisk kamuflasjetrykk på front og bakstykke. Genseren har ensfargede armer med raglan, og en liten kontrastfarget logo i siden. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
899,-
Velg størrelse:
 • Collegegenser med rund hals og grafisk kamuflasjetrykk på front og bakstykke. Genseren har ensfargede armer med raglan, og en liten kontrastfarget logo i siden. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 85% bomull, 15% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7234208

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strykes på vrangen

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.