Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Nautical Collegegenser

Sporty genser i 100% bomull med rund hals og logoprint på venstre bryst. Genseren har ribkant nederst, på ermet og i halsen. Normal passform.  Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange Rød: Valiant Poppy Rød: Valiant Poppy
699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Sporty genser i 100% bomull med rund hals og logoprint på venstre bryst. Genseren har ribkant nederst, på ermet og i halsen. Normal passform. 

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: KBF
  Artikkelnummer: 7236966

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger, ikke stryk på print

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.