Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Ted Sweat

Melert genser med rund hals i behagelig bomullskvalitet. Kontrast i nakken. Ensfarget vrangbord i halsåpning, nede og på arm. Logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Melert genser med rund hals i behagelig bomullskvalitet. Kontrast i nakken. Ensfarget vrangbord i halsåpning, nede og på arm. Logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7234063

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.