Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Trail Høyhalset Genser

Genser i strukturstrikket ullblanding og krage med 4 knapper. Genseren har kontrastbånd i nakken, ribbestrikket vrangbord på ermene og nederst. Logo på venstre bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Grønn: Peat Grønn: Peat
1 299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Genser i strukturstrikket ullblanding og krage med 4 knapper. Genseren har kontrastbånd i nakken, ribbestrikket vrangbord på ermene og nederst. Logo på venstre bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 35% bomull, 35% ull og 30% akryl
  Fargekode: C19
  Artikkelnummer: 7235186

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  Ikke stryk på emblem.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.