Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Fri frakt og gratis retur på ALLE ordre! 
Levering helt hjem

Albin Quilt Jakke

Klassisk lett vattert jakke med halvhøy krage, ton i ton detaljer og lekkert innvendig fôr. Den anvendelige jakken har glidelåslukning og knapper i front, mansjett med splitt og knapp, mulighet for justering i bak i midjen, to innstikklommer i front med trykknapp og to praktiske innvendige lommer. Avrundet avslutning nede, tricolore opphengshempe i nakken og emaljert logobadge på overarm. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 189,- før 1 699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Klassisk lett vattert jakke med halvhøy krage, ton i ton detaljer og lekkert innvendig fôr. Den anvendelige jakken har glidelåslukning og knapper i front, mansjett med splitt og knapp, mulighet for justering i bak i midjen, to innstikklommer i front med trykknapp og to praktiske innvendige lommer. Avrundet avslutning nede, tricolore opphengshempe i nakken og emaljert logobadge på overarm.

  Materialer: 100% polyester yttermateriale
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7241886

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.