Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren!
Fri frakt når du handler for over 1000,-

Avoriaz Jakke

Komfortabel blåmelert teddyjakke med glidelåslukning og luftig for i meshkvalitet. Jakken har lommer med glidelås, detaljer i nylon på brystlomme og utenpå krage. Liten logo i konstrastfarge og kraftig nakkehempe. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Komfortabel blåmelert teddyjakke med glidelåslukning og luftig for i meshkvalitet. Jakken har lommer med glidelås, detaljer i nylon på brystlomme og utenpå krage. Liten logo i konstrastfarge og kraftig nakkehempe.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7234118

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.