Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Blizzard Dunparkas

Varm og voluminøs dun-parkas i kraftig nylon-twill og 80/20 dun/fjær. Parkasen har avtagbar fuskepels på hetten, lunt för i kragen, elastisk mansjett inne i ermet og mange detaljer som logo på erm, logo-tape langs glidelås og 4 gode frontlommer med mykt för. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Grønn: Peat Grønn: Peat Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
2 999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Varm og voluminøs dun-parkas i kraftig nylon-twill og 80/20 dun/fjær. Parkasen har avtagbar fuskepels på hetten, lunt för i kragen, elastisk mansjett inne i ermet og mange detaljer som logo på erm, logo-tape langs glidelås og 4 gode frontlommer med mykt för. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: C19
  Artikkelnummer: 7235179

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Ikke bruk skyllemiddel. Dra opp glidelåsen og vreng plagget før vask. Ta plagget ut av vaskemaskinen umiddelbart etter vask. Rist jakken med jevne mellomrom mens den tromles på lav varme i minst 4 timer med 3-4 tennisballer. Skal ikke skrubbes, vris eller bløtlegges. Kan renses.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.