Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren!
Fri frakt når du handler for over 1000,-

Blizzard Dunparkas

Varm og voluminøs dun-Parkas i kraftig nylon-twill og 80/20 dun/fjær. Parkasen har avtagbar fuskepels på hetten, lunt för i kragen, elastisk mansjett inne i ermet og mange detaljer som logo på erm, logo-tape langs glidelås og 4 gode frontlommer med mykt fôr. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Grønn: Peat Grønn: Peat Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Varm og voluminøs dun-Parkas i kraftig nylon-twill og 80/20 dun/fjær. Parkasen har avtagbar fuskepels på hetten, lunt för i kragen, elastisk mansjett inne i ermet og mange detaljer som logo på erm, logo-tape langs glidelås og 4 gode frontlommer med mykt fôr. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7235179

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Ikke bruk skyllemiddel. Dra opp glidelåsen og vreng plagget før vask. Ta plagget ut av vaskemaskinen umiddelbart etter vask. Rist jakken med jevne mellomrom mens den tromles på lav varme i minst 4 timer med 3-4 tennisballer. Skal ikke skrubbes, vris eller bløtlegges. Kan renses.

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.