Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Carlo Jakke

Vindtett jakke med klasssik fasong. Jakken er lett og myk i kvaliteten og har fine detaljerte sømmer. Tre ytterlommer og to innerlommer. Vannsøyle 3000 mm, Pusteevne 3000 mvp. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat Grønn: Olive Night Grønn: Olive Night
1 999,-
Velg størrelse:
 • Vindtett jakke med klasssik fasong. Jakken er lett og myk i kvaliteten og har fine detaljerte sømmer. Tre ytterlommer og to innerlommer. Vannsøyle 3000 mm, Pusteevne 3000 mvp. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: GPB
  Artikkelnummer: 7231408

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.