Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

City Puffer jakke

Velg farge
Blå: Mood Indigo Blå: Mood Indigo Blå: Limoges Blå: Limoges Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Rosin Grønn: Rosin Rød: Jester Red Rød: Jester Red
1 499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Lettvekts-vattert dun-touch jakke med kanaler. Helforet med justerbar hette, elastikk på ermet og nederst på jakken, to stikklommer i front, og to innerlommer. Jakken har glidelåsåpning i front og logo avsender på venstre bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Mer info

Mer info

Lettvekts-vattert dun-touch jakke med kanaler. Helforet med justerbar hette, elastikk på ermet og nederst på jakken, to stikklommer i front, og to innerlommer. Jakken har glidelåsåpning i front og logo avsender på venstre bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

Materialer: 100% nylon
Fargekode: EGS
Artikkelnummer: 7234308

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Tørkes flatt.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Må ikke bløtlegges

Normal maskinvask maks 30º

Frakt og retur

Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

 

Kundeomtaler