Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Gaspard Windstopper

Sporty windstopper jakke i en behagelig kombinasjon av fleece og softshell med stretch i klassisk fargekombinasjon. Den lette og komfortable jakken lukkes med glidelås og knapper, har halvhøy krage, mulighet for justering på ermet og nederst, to innstikklommer med glidelås foran og en innerlomme. Strategisk plasserte refleks, brodert logo og gummibadge på overarm. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
337,- før 1 499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Sporty windstopper jakke i en behagelig kombinasjon av fleece og softshell med stretch i klassisk fargekombinasjon. Den lette og komfortable jakken lukkes med glidelås og knapper, har halvhøy krage, mulighet for justering på ermet og nederst, to innstikklommer med glidelås foran og en innerlomme. Strategisk plasserte refleks, brodert logo og gummibadge på overarm. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% polyester yttermateriale
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7241888

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.