Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Cavet Jakke

Quiltet medium jakke med polyester fyll. Jakken har kontraststoff på ermer og lukkes med glidelås foran. Lomme med glidelås på venstre erme og to lommer i front. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
2 499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Quiltet medium jakke med polyester fyll. Jakken har kontraststoff på ermer og lukkes med glidelås foran. Lomme med glidelås på venstre erme og to lommer i front. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7228368

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.