Gå til innhold
Jean Paul

Ombre Parkas

Farge: Sky Captain
2 999,-
Velg farge
Velg størrelse
 • Produktbeskrivelse

  Praktisk allværsjakke med god isolering. Jakken er vannavstøtende og har justerbar hette. Lukkes i front med både glidelås og knapper. Justering av fasong rundt håndledd med knapper. Seks ytterlommer og en innerlomme som lukkes med glidelås. Logo på venstre erme og diskré refleksdetaljer. Vannsøyle 5000 mm, pusteevne 5000 mvp. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

 • Materialer: 100% polyester
  Artikkelnummer: 7228369
 • Normal maskinvask maks 40º

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

 • Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen. Ved prøving av bade- og undertøy, vær vennlig å gjøre dette over ditt eget undertøy, og la hygieneremsen sitte på.