Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Vallee Jakke

Myk og lett jakke i microfiber med 200 gram vattering og 3000/3000 vannsøyle og pusteegenskap. Jakken har 10 cm høy krage, glidelås i front, og elastikk rundt armer og i nederkant. Tre ytterlommer med glidelås, og innerlomme med glidelås. Diskret logo på arm og bryst. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
1 999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Myk og lett jakke i microfiber med 200 gram vattering og 3000/3000 vannsøyle og pusteegenskap. Jakken har 10 cm høy krage, glidelås i front, og elastikk rundt armer og i nederkant. Tre ytterlommer med glidelås, og innerlomme med glidelås. Diskret logo på arm og bryst.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7234177

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.