Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Xe Softshell Jakke

Vindtett softshell jakke med hette. Jakken er i melert twillkvalitet med laminert fleecefór på innsiden. Meshfor i frontstykke, friske kontrastdetaljer, tre ytterlommer med glidelås og en innerlomme. Elastisk vrangbord på arm og justering nederst. Softshelljakken har preget logo på venstre arm, inne i stolpe og på hette. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Grå: Antrasit Melange Grå: Antrasit Melange Gul: Sunflower Gul: Sunflower
1 699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Vindtett softshell jakke med hette. Jakken er i melert twillkvalitet med laminert fleecefór på innsiden. Meshfor i frontstykke, friske kontrastdetaljer, tre ytterlommer med glidelås og en innerlomme. Elastisk vrangbord på arm og justering nederst. Softshelljakken har preget logo på venstre arm, inne i stolpe og på hette. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: Q1L
  Artikkelnummer: 7234106

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.