Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Xe Softshell Jakke

Vindtett softshell jakke med hette. Jakken er i melert twillkvalitet med laminert fleecefór på innsiden. Meshfor i frontstykke, friske kontrastdetaljer, tre ytterlommer med glidelås og en innerlomme. Elastisk vrangbord på arm og justering nederst. Softshelljakken har preget logo på venstre arm, inne i stolpe og på hette. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Grå: Antrasit Melange Grå: Antrasit Melange (Utsolgt) Gul: Sunflower Gul: Sunflower
1 699,-
Velg størrelse:
 • Vindtett softshell jakke med hette. Jakken er i melert twillkvalitet med laminert fleecefór på innsiden. Meshfor i frontstykke, friske kontrastdetaljer, tre ytterlommer med glidelås og en innerlomme. Elastisk vrangbord på arm og justering nederst. Softshelljakken har preget logo på venstre arm, inne i stolpe og på hette. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: Q1L
  Artikkelnummer: 7234106

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.