Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Kylian Pyjamas

Pysjamas sett i en myk børstet bomullskvalitet. T-skjorten er ledig i passformen og har ett lite logoprint på venstre side av brystet. Pyjamasbuksen har elastikk og snøring i livet, stikkklommer i sidene, rette ben og liten printet logo ved venstre lomme. Pyjamassettet kommer i lekker gaveeske. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Pysjamas sett i en myk børstet bomullskvalitet. T-skjorten er ledig i passformen og har ett lite logoprint på venstre side av brystet. Pyjamasbuksen har elastikk og snøring i livet, stikkklommer i sidene, rette ben og liten printet logo ved venstre lomme. Pyjamassettet kommer i lekker gaveeske.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7235502

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes på vrangen

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.