Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Leroy Stretch Denimshorts

5 lommers shorts i vasket denim. Shortsen har oppbrettede ben, glidelås i gylf og knapp i livet. God stretch gjør shortsen myk og behagelig. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
DENIM: Stonebleached + Used DENIM: Stonebleached + Used
799,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • 5 lommers shorts i vasket denim. Shortsen har oppbrettede ben, glidelås i gylf og knapp i livet. God stretch gjør shortsen myk og behagelig. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: DAF
  Artikkelnummer: 7233096

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.