Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sail Badeshorts

Klassisk badeshorts i nylon med sidelommer foran og lomme med klaff bak. Elastikk og snøring i livet. Innerbukse i mesh. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Oransje: Shocking Orange Oransje: Shocking Orange Blå: Nautical Blue Blå: Nautical Blue Blå: Peacoat Blå: Peacoat
499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Klassisk badeshorts i nylon med sidelommer foran og lomme med klaff bak. Elastikk og snøring i livet. Innerbukse i mesh. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: 292
  Artikkelnummer: 7233036

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.