Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Aleron Indigo Skjorte

Klassisk chambre skjorte med friske detaljer. Skjorten har button-down krage og brodert logo på venstre bryst. Skjorten har knapper i front og regulerbar mansjett med to knapper. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Estate Blue Blå: Estate Blue
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Klassisk chambre skjorte med friske detaljer. Skjorten har button-down krage og brodert logo på venstre bryst. Skjorten har knapper i front og regulerbar mansjett med to knapper. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EGU
  Artikkelnummer: 7231237

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.