Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Karel Skjorte - Classic Fit

Klassisk rutet Twill skjorte. Skjorten har button-down krage og brystlomme med logo. Regulerbar mansjett med to knapper. Skjorten er fremstilt i en myk bomulls kvalitet og stoffet er spesialbehandlet slik at skjorten er svært lettstelt. Classic Fit. Mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Klassisk rutet Twill skjorte. Skjorten har button-down krage og brystlomme med logo. Regulerbar mansjett med to knapper. Skjorten er fremstilt i en myk bomulls kvalitet og stoffet er spesialbehandlet slik at skjorten er svært lettstelt. Classic Fit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7234212

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.