Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Malo Skjorte - Regular Fit

Stripet skjorte i myk og behagelig bomullsblanding med kort erm. Skjorten har button-down krage med fine kontrastdetaljer i nakken og brystlomme med brodert logo. Regular Fit.  Mer

Velg farge
Blå: Saphie Blå: Saphie
799,-
Velg størrelse:
 • Stripet skjorte i myk og behagelig bomullsblanding med kort erm. Skjorten har button-down krage med fine kontrastdetaljer i nakken og brystlomme med brodert logo. Regular Fit. 

  Materialer: 89% bomull, 11% polyester
  Fargekode: EMF
  Artikkelnummer: 7238002

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.