Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Pele Skjorte - Classic Fit

Klassisk rutet skjorte i melerte blå og gråtoner. Skjorten er i børstet bomullstwill og har button-down krage og regulerbare mansjetter. Liten brodert logo. Classic Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Estate Blue Blå: Estate Blue
899,-
Velg størrelse:
 • Klassisk rutet skjorte i melerte blå og gråtoner. Skjorten er i børstet bomullstwill og har button-down krage og regulerbare mansjetter. Liten brodert logo. Classic Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGU
  Artikkelnummer: 7235715

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.