Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Chec Skjorte - Regular Fit

Myk rutet skjorte i børstet flanell. Skjorten har button-down krage, knapper i front, regulerbar mansjett med to knapper, og brystlomme med logo. Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
699,-
Velg størrelse:
 • Myk rutet skjorte i børstet flanell. Skjorten har button-down krage, knapper i front, regulerbar mansjett med to knapper, og brystlomme med logo. Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7234096

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Drypptørking. Heng klærne på en kleshenger, så det henger fritt og kan tørke

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.