Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Thuile Dobby Skjorte

En klassisk skjorte med dempet rutemønster og button-down krage. Skjorten har lomme med brodert logo på venstre bryst, kontraststoff og en liten nakkehempe i kragen. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue (Utsolgt)
699,-
 • En klassisk skjorte med dempet rutemønster og button-down krage. Skjorten har lomme med brodert logo på venstre bryst, kontraststoff og en liten nakkehempe i kragen. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7232969

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.