Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren!
Fri frakt når du handler for over 1000,-

Chelsea Boots

Chelsea boots i semsket skinn med grovmønstret gummisåle. Elastikk på sidene og pulltab både bak og foran gjør skoen lett å ta av og på. En anvendelig klassiker som passer til de fleste anledninger. Les mer

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown
599,- før 1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Chelsea boots i semsket skinn med grovmønstret gummisåle. Elastikk på sidene og pulltab både bak og foran gjør skoen lett å ta av og på. En anvendelig klassiker som passer til de fleste anledninger.

  Materialer: Semsket skinn
  Fargekode: 600
  Artikkelnummer: 7245606

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.