Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Courtflex Sneaker

Klassisk tennis-inspirerte sko i microsuede med perforering og striper på sidene. Skoen har strikkelisser for bedre komfort, innvendig meshfôr, god dempet innersåle og hvit yttersåle. Logo på hælkappe. Les mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
699,-
Velg størrelse:
 • Klassisk tennis-inspirerte sko i microsuede med perforering og striper på sidene. Skoen har strikkelisser for bedre komfort, innvendig meshfôr, god dempet innersåle og hvit yttersåle. Logo på hælkappe.

  Materialer: Overdel i microsuede
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7242757

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.