Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Marco Fritidssko

Maritim og klassisk stoffsko med overdel i bomullscanvas og yttersåle i vulkanisert gummi. Modellen har brune skolisser og detaljer i kunstskinn. Sklisikker såle og myk innersåle i stoff. Mer

Velg farge
Brun: Kakhi Brun: Kakhi Blå: Navy Blå: Navy Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Maritim og klassisk stoffsko med overdel i bomullscanvas og yttersåle i vulkanisert gummi. Modellen har brune skolisser og detaljer i kunstskinn. Sklisikker såle og myk innersåle i stoff.

  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7228985

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.