Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Kailo Fritidssko

Klassisk fritidssko med overdel i behagelig teknisk microsuede. Skoen har myk og moderne non-marking gummisåle, tekstilfôr og detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
599,-
Velg størrelse:
 • Klassisk fritidssko med overdel i behagelig teknisk microsuede. Skoen har myk og moderne non-marking gummisåle, tekstilfôr og detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe.

  Materialer: Teknisk microsuede
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7242759

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med en fuktig klut

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.