Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Kailo Fritidssko

Klassisk fritidssko med overdel i behagelig teknisk microsuede. Skoen har myk og moderne non-marking gummisåle, tekstilfôr og detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
599,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Klassisk fritidssko med overdel i behagelig teknisk microsuede. Skoen har myk og moderne non-marking gummisåle, tekstilfôr og detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe.

  Materialer: Teknisk microsuede
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7242759

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med en fuktig klut

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.