Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sportif Derby

Klassisk Derby sko med snøring i semsket skinn med diskret struktur. Skoen har myk hvit yttersåle i EVA. Detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
899,-
Velg størrelse:
 • Klassisk Derby sko med snøring i semsket skinn med diskret struktur. Skoen har myk hvit yttersåle i EVA. Detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe.

  Materialer: Overdel i semsket skinn
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7234003

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.