Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett
Virton Sneakers
Jean Paul

Virton Sneakers

Tidløs klassisk fritidssko med fulldempet yttersåle og luftig mesh overdel. Skoene leveres med et ekstra sett med skolisser i kontrastfarge. Mer

Velg farge
Blå Blå: Navy Grønn Grønn: Green
599,-

Velg størrelse:

Velg størrelse
 • Tidløs klassisk fritidssko med fulldempet yttersåle og luftig mesh overdel. Skoene leveres med et ekstra sett med skolisser i kontrastfarge.

  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7234007

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.