Gå til innhold

Volonne Hikingsko

Tøff hikingboot i vanntett materiale med god demping og kontrastsnøring. Den trendy halvhøye skoen gir god støtte til ankelen, har praktisk forsterkning på tuppen, grov antislip yttersåle og passer like godt på tur som i byen. Praktisk pultab bak på hælkappe og logo fremme. Les mer

Velg farge
Grå: Grey Grå: Grey
649,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Tøff hikingboot i vanntett materiale med god demping og kontrastsnøring. Den trendy halvhøye skoen gir god støtte til ankelen, har praktisk forsterkning på tuppen, grov antislip yttersåle og passer like godt på tur som i byen. Praktisk pultab bak på hælkappe og logo fremme.

  Materialer: Vanntett tekstil
  Fargekode: 700
  Artikkelnummer: 7241026

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.