Gå til innhold

Akkurat nå! Handle for over 1000,- og få pakken levert på døren kostnadsfritt!

Andreas Grandad T-Skjorte

Grandad i en myk og behagelig bomullsblanding med små splitter i sidene. T-skjorten har stolpe med tre knapper, fine detaljer inni nakken, brodert ton i ton logo på brystet og vevet logo på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Faded Denim Blå: Faded Denim Blå: Peacoat Blå: Peacoat Hvit: Bright White Hvit: Bright White
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Grandad i en myk og behagelig bomullsblanding med små splitter i sidene. T-skjorten har stolpe med tre knapper, fine detaljer inni nakken, brodert ton i ton logo på brystet og vevet logo på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 60% bomull, 40% polyester
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7242095

  Tåler ikke bleking.;Iron150

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.