Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Arthur Pique

Klassisk pique med polo-krage og stolpe Kontraststoff under kragen og langs knappestolpen. Skjorten har en liten brystlomme og en brodert logo på kanten av det venstre ermet. Små kontrastdetaljer nederst i sidensøm. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Ultramarine Blå: Ultramarine Blå: Peacoat Blå: Peacoat Rosa: Prism Pink Rosa: Prism Pink
799,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Klassisk pique med polo-krage og stolpe Kontraststoff under kragen og langs knappestolpen. Skjorten har en liten brystlomme og en brodert logo på kanten av det venstre ermet. Små kontrastdetaljer nederst i sidensøm. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 95% bomull og 5% elastane
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7232905

  Finvask maks 40º

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.