Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Arthur Pique

Klassisk pique med polo-krage og stolpe Kontraststoff under kragen og langs knappestolpen. Skjorten har en liten brystlomme og en brodert logo på kanten av det venstre ermet. Små kontrastdetaljer nederst i sidensøm. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Ultramarine Blå: Ultramarine Blå: Peacoat Blå: Peacoat Rosa: Prism Pink Rosa: Prism Pink
799,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Klassisk pique med polo-krage og stolpe Kontraststoff under kragen og langs knappestolpen. Skjorten har en liten brystlomme og en brodert logo på kanten av det venstre ermet. Små kontrastdetaljer nederst i sidensøm. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 95% bomull og 5% elastane
  Fargekode: ECP
  Artikkelnummer: 7232905

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.