Gå til innhold
FORLENGET RETUR T.O.M 10. JAN.
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Heritage T-skjorte

Komfortabel melert T-skjorte i bomullsblanding. Kontrast bånd i nakken, applikasjon og brodert logo på bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Ombre Blue Blå: Ombre Blue (Utsolgt) Rosa: Windsor Wine Rosa: Windsor Wine
299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Komfortabel melert T-skjorte i bomullsblanding. Kontrast bånd i nakken, applikasjon og brodert logo på bryst. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 60% bomull og 40% polyester
  Fargekode: EGQ
  Artikkelnummer: 7235204

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.